Укупно приказа странице

уторак, 15. фебруар 2011.

Nase usluge

Moderan način života, svakodnevna napetost, nervoza i stresne situacije   doveli su do  potrebe da se vratimo metodama koje su još pre 2000 godina  otkrili stari grci, koje nam  mogućavaju da se uspostavi ravnoteža u organizmu, na različite čine koje Vam pruža ASTRAL SPA CENTARkoji se prostire na luksuznih 250m2.
Na samom ulasku u centar dočekaće Vas prijatno osoblje, koje Vas može uputiti u sve pojedinosti i široku paletu tretmana koje nudi Spa Centar.
Za ljubitelje sunčanja Astral Spa Centar  raspolaže Ergoline solarijumima koji su u skladu sa svim standardima poslednje tehnologije i dermatologije.
Hidromasažna spa  kada je idealna za postizanje blagostanja, zdravog načina  života, neposrednog osećaja opuštanja, stimulaciju krvotoka, popuštanje  tenzije u mišićima i pročišćavanje kože.
Saune su višestruko značajne za naše zdravlje, kako fizičko tako i psihičko. A uz kombinaciju sa Tepidarijumom možete doživeti pravi efekat zdravlja i relaksacije. Tepidarijum je grejani, anatomski kameni ležaj koji je naročito značajan za opuštanje leđne muskulature.
Masaža je naročito značajna za psiho-fizičko oporavljanje od savremenog načina života, prenošenjem dubinskih osećaja kvalifikovanih masera.
Pored prethodno nabrojanih usluga Astral Spa Centar nudi i paletu sportskih aktivnosti na nasim TEHNO GYM i LIFE FITNES spravama za vežbanje uz instrukcije naših fitnes instruktora  koji Vam takođe  mogu pomoći da napravite ravnotežu između vašeg tela i duha.
POSEBNA USLUGA SPACENTRA je mogućnost organizovanja žurki, koktela, momačkih i devojačkih večeri itd..
Astral Spa Centar nudi vam jedinstvenu sponu, zdravlja, spotra i lepote, ravnotežu duha i tela, nudi Vam mogućnost drugačijeg, zdravijeg i kvalitetnijeg života.
UKAŽITE NAM VAŠE POVERENJE a mi ćemo se truditi da ga opravdamo prijatnim osobljem, adekvatnom uslugom i neverovatnim trenutcima provedenih kod nas.

Нема коментара:

Постави коментар